20 Aralık 2016 Salı

Kendine Yatırım Yap !
Sinan Ergin Eğitimleri Artık Size Daha Yakın !
İstediğiniz Zaman İstediğiniz Yerden İzleyebilceğiniz Sinan Erginle'le 4 SAATLİK - 4 ADET Kişisel Değişim , Satış ve Liderlik Eğitim Videoları ve İster yüzyüze, isterseniz online alabileceğiniz 45 DAKİKALIK Birebir Koçluk

Hayatı Erteleme
Bizi dışarıdaki olayların motive ettiği ve mutsuz ettiği öğretildi. Bu yüzden devamlı olarak çalıştığımız şirketten, yöneticilerimizden, yakın çevremizden ve yarattığımız dünyamızdan bizi mutlu etmesini bekledik. Artık buna bir son vermeliyiz. Nasıl mı? Kişi ancak motivasyonun içsel olduğunu anlayabilirse ve ancak içerisindeki yüksek enerjiyi ve gücü fark edebilirse bu mümkün olur. Kendi Kendini Motive Etme Sanatı eğitimi katılımcıları bu anlayışa ulaştırmak için hazırlanmıştır.


7 Saniyede Etkileme
7 Dakikada İkna Sanatı
Bir düşünün !
İş hayatından özel hayatınıza kadar istemiş olduğunuz EVET cevaplarını maksimum 7 dakika içerisinde aldığınızı...
Bu hayatınızı Nasıl Etkilerdi?
Bir kişi veya firma üzerinde bırakabileceğiniz ETKİ için maksimum 7 saniyeniz var, bunu doğru kullandığınızdan emin misiniz?
Bu eğitim 7 saniyede etkilemek ve 7 Dakikada EVET cevabını alabilmek için hazırlanmıştır.

Kendini Yönet 
Acaba beni dinleyen kim? Adından bahsetmiyorum, ya da işinden.... Gerçekten kimsin?
Eğer hayatının, eylemlerinin yani öncelikle kendinin sorumluluğunu almıyor ve sorunların, sıkıntıların, başarısızlıkların için dışarıda suçlayacak birini arıyorsan DİKKAT!  Acaba seni yöneten KİM?
+
Sinan Ergin'den 45 Dakikalık Birebir Koçluk 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder